Optimer undervisningen med kvalitetsprodukter | Måleglas
343
post-template-default,single,single-post,postid-343,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Beskidte måleglas forstyrrer undervisningen

Måleglas i god kvalitet

Beskidte måleglas forstyrrer undervisningen

Uddannelse er et af de politiske områder, som politikerne har mest fokus på. Det er vigtigt at få uddannet folk, så de er klar til at tage over, når den nuværende generation går på pension. Nogle fag bliver dog taget mere seriøst end andre, viser en ny undersøgelse fra Pisa. Læs med her og find ud af hvordan danskerne klarer i skolen

Danskerne er skolemæssigt over gennemsnittet

 

Danskerne er generelt godt med skolemæssigt sammenlignet med andre lande. Det gælder både i læsning, matematik og naturfag. Vi er dog bedre til nogle fag end andre. Undersøgelser viser nemlig, at vi er rigtig gode i læsning og matematik, men at vi er blevet dårligere til naturfag end for 3 år siden. Vi er stadig over gennemsnit, men er gået et skridt tilbage. Pisa kommer ikke med nogen overordnet grund, men der er flere forskellige grunde at tage. Mange elever mener ikke, at der er ordentligt redskaber til en god undervisning. Diverse måleglas og andre ting, der skal bruges til forsøg, er ofte beskidte eller i beskidte. Hvis naturfag i forvejen ikke interesserer en elev særlig meget, er det ikke ligefrem motiverende at skulle vaske måleglas op. Hvis man skal opfordre til læring, skal der være styr på undervisningen og redskaberne dertil. Det er vi simpelthen nødt til at få styr på, hvis vi skal vende den dårlige skolemæssige udvikling mht. naturfag. 

Pisa er en international undersøgelse, der bliver foretaget hvert tredje år. Den har til formål at se de forskellige landes skolemæssige niveau. Undersøgelsen foretages i 72 lande på verdensplan og den består af forskellige opgaver inden for matematik, læsning og naturfag. 

Optimer undervisningen med nye måleglas

Der skal være bedre styr på udstyr som måleglas

 

Der bliver lavet rigtig mange forskellige forsøg i naturfag, som kræver forskelligt udstyr. Næsten alle forsøg kræver et eller flere måleglas, for at kunne måle væske eller lignende op. Det er her et af de store problemer opstår. Udstyret er ofte beskidte eller i stykker på diverse folkeskoler rundt omkring i landet. Dvs. at eleverne ofte må bruge tid på at vaske fx måleglas op, inden de kan komme i gang med forsøget. Det er forstyrrende og med til at forværre indlæringen. Der skal enten være bedre styr på udstyret eller købes mere ind. 

 

3 grunde til at købe nyt udstyr som måleglas:

  • Eleverne slipper for at spilde tid
  • Eleverne har mere tid til at lære og fokusere på forsøget
  • Eleverne kan dermed klare sig bedre i naturfagene
No Comments

Post A Comment