Hvad er metalbearbejdning egentlig? - Reklamesyndikatet
379
post-template-default,single,single-post,postid-379,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hvad er metalbearbejdning egentlig?

Hvad er metalbearbejdning egentlig?

Ja, hvad er metalbearbejdning egentlig? Det er selvfølgelig noget, der har med bearbejdning af metal at gøre. Men lidt mere konkret og bedre forklaret, så er det den process, hvor der arbejdes på metaldele. Enten som enkeltstyks, som flere komponenter sammen eller som store struktur stykker.

Metalbearbejdning er et ord, som du vil støde på flere steder inden for forskellige industrier. Det kan være helt fra store skibe, der benytter sig af metalbearbejdning til mindre industrier og virksomheder, som gør sig brug af CNC. Så metalbearbejdning kan være alt fra de helt store dele, til små elementer der skal tilpasses ned til mindste præcision for at passe til et større puslespil.

Typiske områder indenfor metalbearbejdning

CNC

CNC står for Computer Numerical Control, og er oftest refereret til som; CNC drejning og CNC fræsning. Her er der tale om små metalkomponenter, som kan laves i mange stykker og alle helt ensartede. Det kan lade sig gøre på grund af computersystemet, som arbejder til præcision.

Laserskæring

Det er blot en skæring af metal, der foregår med en laser. Det kan bruges til både at udforme og skære af, så noget bliver mindre eller tilpasset. Mulighederne er altså mange med en laserskæring, da den har kraften til at skære igennem alt.

3D opmåling

Når man har med metalbearbejdning at gøre, er det generelt objekter, der skal passes til præcision, for at det kan fungere, så hjælper 3D opmåling med det. Den sikrer nemlig en grundig dokumentation. Det er med til øge både kvaliteter og standarder.

Sammensætning af metal

Dette foregår via svejsnings metoder. Her kan du altså sætte flere ting sammen, via en svejsning eller lodning. Dette er oftest en del af længere og større processer.

Vælg den rigtige til arbejdet

Når det kommer til metalbearbejdning, er der flere om det. Derfor er det vigtigt, at du finder en, som er specialiseret i netop det, som du skal have hjælp til. Da de fleste opgaver med metal, oftest er engangsopgaver og noget der er tilpasset lige netop en bestemt opgave, er det vigtigt med specialløsninger. Sørg derfor for at vælge en, der har mulighed for at lave en individuel analyse af jeres behov, så de på den måde kan komme med den bedste løsning til dig. Det er vigtigt, at du i tryghed vælger den rette virksomhed til jobbet.

No Comments

Post A Comment