Must haves over sommeren til dig, der har en hund - Reklamesyndikatet
390
post-template-default,single,single-post,postid-390,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Must haves over sommeren til dig, der har en hund

Must haves over sommeren til dig, der har en hund

Kender I det, når sommeren er over os, og man sidder på en varm sommerdag og ønsker, at man havde tænkt på det og købt det inden. Det er altså i selve situationen, at det går op for en, at man ville ønske, men havde haft det. Derfor har vi nu lavet en liste til dig, der har hund, med alle de ting, du skal have til sommermånederne. 

3 must-haves 

Kølemåtte til hund 

En ting, som din hund vil sætte stor pris på er, hvis den har en kølemåtte til hund derhjemme. Dette er en måtte, som din hund kan lægge sig på og så hjælper det med at køle den ned. Det er alletiders ide at have liggende i stuen eller hvor din hund ellers plejer at finde ro, når den skal slappe af. En kølemåtte fungerer ved, at din hund lægger sig på den og så aktiveres den og køler. De virker oftest i 3-4 timer, før de skal “oplades” igen. 

Drikkedunk til hund 

En drikkedunk til din hund kan egentlig bruges året rundt, men specielt i sommermånederne er de bare herlige at have, så du hele tiden har vand lige ved hånden. Det er specielt under gåturene, at det er en fordel at have med. For selvom gåturene ikke nødvendigvis er lange, så har din hund bare brug for lidt ekstra væske, når solen står skarpt. 

Så er det nemt, hvis du lige kan stoppe i skyggen og din hund kan få lidt at drikke fra drikkedunken. Det samme gør sig gældende, når I skal på længere køreture. Selvom det ikke nødvendigvis er varmt, så kan et par timer i en bil stresse din hund og dermed gøre, at den er tørstig. Så stop evt. undervejs og stræk benene alle sammen – og få lidt at drikke.  

Pool til hund 

En sidste ting, som også lige kunne gøre sommeren dén tand bedre, er, hvis du havde en pool til din hund. Der findes nemlig små hunde pools, som allermest faktisk bare minder om et børnebassin i størrelsen. Dog er forskellen, at materialet er en smule mere standhaftigt, så det kan tåle, at din hunds poter og negle rører ved det – uden at der kommer huller over alt. Vi tør næsten love, at sådan en hundepool vil gøre underværker for dig også. Der er ikke noget bedre end at dyppe sine fødder på en varm sommerdag.

No Comments

Post A Comment