Padel tennis bolde - Reklamesyndikatet
399
post-template-default,single,single-post,postid-399,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Padel tennis bolde

Padel tennis bolde

Forskellige typer padel bolde

Der er findes rigtig mange forskellige padel bolde. Mange minder dog om almindelig tennisbolde. Ved padel bolde er der dog mange forskellige punkter som gør den unik og forskellige fra en almindelig tennisbold. Padel bolde er også meget hurtigere og langsomme end almindelige tennisbolde. Der er også stor trykforskel på boldene. Dermed bounce boldene mere end den traditionelle tennisbold. Dette betyder at den vil hoppe anderledes på banen. For den enkelte spiller betyder det at man har mere tid at løbe på, da den dermed hopper mere. Dog er det meget udfordrende, da den er svære og kontrollere. Den største forskel på padel bolde og en almindelig er dermed trykket. Trykket gør at man kan få et større ryk i bolden. Da boldene har et højt tryk, en anden størrelse og tyndere i materialet, så er padel tennis bolde meget lettere end en traditionel tennisbold.

Hvilken padel bold skal du spille med?

Mange forskellige slags bolde er produceret af forskelligt materialt og det afhænger derfor meget af materialet. Da trykket også ændres efter hvilket materiale det er. Det kan enten gøre den er mere hoppende eller mindre hoppende. Det er vigtigt, at man overvejer hvilken niveau som man spiller på. Ændringerne på boldene ændre også sværhedsgraden. Denne ændring i sværhedsgraden kan skabe nogle udfordringer, hvis ikke man kan kontrollere og navigere bolden.

Hvad skal man kigge efter når man skal købe padel bolde?

Som så meget andet i padel, skal du overveje hvor meget du spiller og hvilket niveau som du vil vurder sig selv til at spille på. Hvis du er nybegynder, så kan fordelen være at vælge et sæt slidstærke bolde som har et lavt tryk. Hvis du er meget øvet, så er en god ide, at købe padel bolde. hvor trykket på boldene er højt. Dermed får du mere fart og større fleksibilitet til at lave trickskud. Prisen spiller selvfølgelig også en faktor. De professionelle bolde vil oftest være dyrest.

No Comments

Post A Comment